2016专四答案出来了吗?

TEM
no2006 |浏览2145次
| 2016-04-29 17:14

2016专四答案哪里可以查看?

我来回答
  换一个 回答字数在10000字以内
 
全部回答(1)
  • 2016年4月英语专业四级考试真题答案



    Part I DICTATION

    Think Positive and Feel Positive

    Are you confident or insecure in a difficult situation? / Do you react positively or negatively? / The answer may depend in part on whom you’re around. / A study found that negative thinking can be contagious in some cases. / For example, the researchers studied 103 college roommates. / They measured each roommate’s tendency towards negative thinking. / It was found that thinking patterns can be contagious. / Students with a negative thinking roommate became more depressed themselves, / and students with more positive thinking roommates / were more likely to become more positive as well.

    Part II LISTENING COMPREHENSION

    SECTION A TALK

    1. success

    2. challenging settings

    3. National Spelling Contest

    4. passion and perseverance

    5. future a reality

    6. marathon

    7. grittier

    8. measures of talent

    9. not fixed / changeable

    10. a temporary condition

    SECTION B  CONVERSATIONS

    1.Why does the woman call the man?

    答案:[D] To tell the man the procedure of the interview.

    2.What kind of questions can the man ask in the interview?

    答案:[A] Questions related to the job.

    3.Which is the last part of the interview?

    答案:[C]Presentation from the interviewee.

    4.What might be expected from the man’s presentation?

    答案:[D]Company future and his contribution.

    5.When is the interview scheduled?

    答案:[B]11 a.m. ,next Thursday.

    6.What is the interview mainly about?

    答案:[C] How to handle the problem of college loans.

    7.How does the cost of college education change every year?

    答案:[A]It was increased by 6 to 8%.

    8.What is used to measure student loan debt as a guideline?

    答案:[B]First year salary after graduation.

    9.What is the advantage of joining a college savings plan?

    答案:[D]Students withdraw without paying tax.

    10.   What is the possible social cost of a college loan?

    答案:[A]Giving up charitable or volunteer work.

    Part III LANGUAGE KNOWLEDGE

    11. How can I concentrate if you_____ continually_____ me with silly questions?

    答案:[A] have...interrupted

    12. Among the four sentences below, Sentence _____ expresses the highest degree of possibility.

    答案:[D] It should take a long time to find a solution to the problem.

    13. She is a better speaker than _____ in the class.

    答案:[A] any boy

    14. Nobody heard him sing, _____?

    答案:[D] did they

    15. I can’t put up with _____.

    答案:[B] that friend of yours

    16. There has been an increasing number of _____ in primary schools in the past few years.

    答案:[D] men teachers

    17. This is one of the issues that deserve _____ .

    答案:[B] mentioning

    18. The audience _____ excited on seeing _____ favorite star glide onto the stage.

    答案:[A] were...their

    19. _____ your advice, I would have made the wrong decision.

    答案:[B] Had it not been for

    20. The sentence I wish I had been more careful in spending money expresses the speaker’s _____ .

    答案:[C] regret

    21. The Attorney General ordered a federal autopsy of Brown’s body, seeking to _____ the family and community there would be a thorough investigation into his death.

    答案:[C] assure

    22. The police department came under strong criticism for both the death of an unarmed man and its handling of the _____.

    答案:[D] aftermath

    23. The Foreign Secretary tried to _____ doubts about his handling of the crisis.

    答案:[D] quell(此题存在争议,也会说选[A]dispel的,需要进一步讨论)

    24. Mutual funds are thus best for investors who don’t want to take the time to study stocks in detail or who _____ the resources to build a portfolio.

    答案:[B] lack

    25. Chris ran _____ John at a sporting-goods trade show and the two quickly struck _____ an easy rapport.

    答案:[A] into...up

    26. “I am leaving the country soon,” he told a _____ convened group of reporters.

    答案:[C] specially

    27. Israel and Hamas had reached a deal on extending the _____ ceasefire by an extra 24 hours until Tuesday at midnight.

    答案:[D] temporary

    28. _____ to unplugging the alarm clock and trusting your ability to wake on time on your own, you should probably ease yourself into the new arrangement by keeping a very regular schedule for several weeks.

    答案:[B] Prior

    29. If you are an athlete, strong abdominal muscles help you ensure a strong back and freedom from injury during _____ upper-body movement.

    答案:[D] vigorous

    30. Finning is a cruel _____ in which the shark’s fins are lopped off, and the live shark is thrown back to sea.

    答案:[C] practice

    Part IV CLOZE

    31. [H]lists

    32. [L]shaped

    33. [I]promulgated

    34. [E]generations

    35. [D]disseminated

    36. [K]scant

    37. [O]virtual

    38. [C]directly

    39. [M]sophisticated

    40. [G]instead

    Part V READING COMPREHENSION

    SECTION A MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS

    PASSAGE ONE

    41. In Para. 1, the phrase “set my feet” probably means    .

    答案:B. prepare me

    42. It can be concluded from Para. 2 that    .

    答案:A. the man wanted to maintain dignity though starved

    43. Compared with Brother A, Brother B was more   towards the effect of the one-million-pound bank-note on a total stranger.

    答案:D. positive

    PASSAGE TWO

    44. Which of the following is the best title for the passage?

    答案:B. Popular Peace Symbols.

    45. The rainbow represents the connection between human beings and their gods in all the following countries EXCEPT    .

    答案:D. China

    46. In North Europe mistletoe was often hung in doorways to indicate    .

    答案:A. friendship

    47. The origin of the ankh can date back to    .

    答案:D. ancient Egypt

    PASSAGE THREE

    48. What is the author’s attitude towards Clinton’s proposal to welfare?

    答案:A. Pessimistic.

    49. It can be inferred from Para. 7 that optimum penalties are     to the underclass.

    答案:B. useless

    50. Which of the following is the most appropriate title for the passage?

    答案:D. Disease of Despair.

    SECTION B SHORT-ANSWER QUESTIONS

    说明:这部分答案不是唯一,只要意思对了就可以。

    PASSAGE ONE

    51. In Para. 4, what does the man mean by saying “I had to bear my trouble”?

    答案:I had to endure hunger and not to eat.

    52. What can be inferred from the last sentence of the passage?

    答案: I was chosen to try out the million-pound note.

    PASSAGE TWO

    53. Why does the UN use the olive branch in its symbol?

    答案: Because it symbolizes peace and unity in modern culture.

    PASSAGE THREE

    54. According to the author, what balance should we keep in welfare?

    答案:To make basic needs meet and low-paid work attractive.

    55. What does the author mean by saying “Even under the worst of circumstances, we believe we are in control of our lives” (Para. 10)?

    答案:Even taking low-paid jobs, we have hope for the future.

    PART Ⅵ WRITING

    New research has shown that almost four out of ten parents in the UK have taken their children out of school to go on holidays. Cost is the main reason given by parents for sacrificing① their children’s education. Parents are to be banned, however, by UK’s Education Authority, from taking their children out of school to go during term time.

    Should local authorities stagger② school holidays to enable families with children to take advantage of travel bargains? Or is it wrong for parents to jeopardize③ their children’s education for the sake of④ a cheaper holiday? As far as I am concerned, education is more important. Firstly, children’s education must come first. A cheap holiday during the school season shouldn’t be the reason to take a child out of school. Some parents are not willing to sacrifice or schedule their lives in terms of their children’s needs. This kind of attitude will influence their children deeply. It’s no wonder so many kids are not interested in school and don’t take their study seriously.  Secondly, school isn’t day care center. It’s an educational institution that needs every student to follow its rules. Taking a child on holiday when school is in session will disturb the order of the school. Besides, it is disruptive for⑤ the child, because he will have to catch up when he returns.

    All in all, taking children out of school for a cheaper holiday is irresponsible behavior. Those parents would risk being fined financially and morally. It’s not only kids that need to grow up——a lot of parents need to as well.


    回答于 2016-04-29 17:18
 加载中...